• Νικήτη Χαλκιδικής, 63088

Online Diet

Δίαιτα από Απόσταση

Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να ξεκινήσουν κάποιο πρόγραμμα διατροφής προκειμένου να βελτιώσουν την υγεία και ποιότητα ζωής τους. Αποτελεί την πιο αποτελεσματική μέθοδο για άτομα που είτε βρίσκονται μακριά από έδρα μας, είτε λόγω έλλειψης χρόνου, είτε απλά προτιμούν αυτόν το τρόπο καλύτερα από τις συναντήσεις στο γραφείο.


Η συνεχής και εξειδικευμένη αυτή παρακολούθηση αποτελεί μία καινοτόμο μέθοδο, χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρείστε με μετακινήσεις και αναμονή!
Με την υπηρεσία Δίαιτα από Απόσταση (μέσω Internet) μπορείτε να έχετε τον προσωπικό σας διαιτολόγο  οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα!

Η διαδικασία είναι απλή, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα

 

Διαδικασία

1. Κατά την έναρξη της συνεργασίας μας, στέλνετε συμπληρωμένο ένα αναλυτικό ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ (Φόρμα Ανάλυσης Διατροφικού-Ιατρικού Ιστορικού) στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στο οποίο θα αναφέρεται το διατροφικό και ιατρικό σας ιστορικό καθώς και τις διατροφικές σας συνήθειες.

2. Κάνετε την κατάθεσή σας

Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού – 6406 010041 765
IBAN – GR55 0171 4060 0064 0601 0041 765
Δικαιούχος: Κούρα Τριανταφυλλιά

 • Στην κατάθεση μην ξεχάσετε να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας.
 • Το κόστος ανέρχεται σε 20 Ευρώ για 1 εβδομαδιαία διατροφή και 30 ευρώ για 15 πενθήμερη διατροφή.
 • Το αποδεικτικό κατάθεσης πρέπει να μας αποσταλεί  μέσω φαξ στο 2375022846 ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Σας βεβαιώνουμε ότι όλα τα στοιχεία σας θα παραμείνουν απόρρητα.
 • Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλ 2375022846.

3. Μετά τη παραλαβή των στοιχείων σας και μελετώντας το συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο συντάσσεται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής και το στέλνουμε ηλεκτρονικά στο e-mail που έχετε δηλώσει στο ερωτηματολόγιο.

4. Σας στέλνουμε την απόδειξή σας στη διεύθυνση που έχετε συμπληρώσει στο ερωτηματολόγιο.

5. Ενημερώστε μας για την πορεία του βάρους σας.
Ελέγχετε το σωματικό σας βάρος 1 φορά την εβδομάδα σε δική σας ζυγαριά, συγκεκριμένη ώρα, με τις ίδιες συνθήκες.


6. Επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα προκύψει κατά τη διάρκεια εφαρμογής του προγράμματος διατροφής. Μπορείτε να μας στέλνετε τυχόν απορίες και σχόλια καθώς και τις προτιμήσεις σας σε διάφορα φαγητά που επιθυμείτε για το σχεδιασμό του επόμενου διαιτολόγου.

 


Ευχαριστούμε

Share Post
Το ζητούμενο από ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής είναι η σταθερή, ελεγχόμενη και, κυρίως,
διατηρήσιμη προσέγγιση του ιδανικού βάρους κι όχι η βιαστική και προσωρινή απώλεια μερικών κιλών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όνομα(*)
Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Email(*)
Παρακαλούμε εισάγετε email.

Τηλέφωνο(*)
Παρακαλούμε εισάγετε τηλέφωνο.

Μήνυμα(*)
Παρακαλούμε εισάγετε μήνυμα.

Invalid Input

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣDouble Down
  • Map Marker

    Νικήτη / Χαλκιδική

  • Email

    info@diaitologos-koura.gr

  • Phone

    23750 22846