• Νικήτη Χαλκιδικής, 63088

Μεθοδολογία - Τρόπος λειτουργίας

Με σεβασμό στη προσωπικότητα του κάθε ατόμου και τις διατροφικές συνήθειες του καθενός, συντάσσουμε μαζί ένα εξειδικευμένο διαιτολόγιο, πάνω στον δικό σας μεταβολισμό που θα είναι ικανό, με μικρές δικές σας αλλαγές στη διατροφή, να προσαρμοστεί, όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα στην καθημερινότητά σας, επιτυγχάνοντας ένα μόνιμο αποτέλεσμα.


Στόχος μας μέσα από αυτήν τη συνεργασία είναι η αλλαγή της διατροφικής σας συμπεριφοράς, η βελτίωση της υγείας σας διατροφικά με εκπαίδευση, ενημέρωση και ένα πρόγραμμα διατροφής που θα σας ταιριάζει απόλυτα.

Το πρώτο ραντεβού μαζί μας διαρκεί 1 με 1:30 ώρα και η διαδικασία παρακολούθησης είναι η εξής:

1) Στη πρώτη συνεδρία γίνεται λήψη διατροφικού-ιατρικού ιστορικού, μέσα στο οποίο καταγράφονται αναλυτικά οι διατροφικές σας προτιμήσεις καθώς η κατάσταση υγείας σας, πληροφορίες που θα βοηθήσουν στο σχεδιασμό του δικού σας προγράμματος διατροφής.

2) Κατόπιν πραγματοποιούνται σωματικές μετρήσεις (μέτρηση ύψους, βάρους, περιφέρεια μέσης, κοιλιάς και γοφών).

3) Στη πρώτη συνεδρία όπως και σε κάθε συνεδρία γίνεται ανάλυση σύστασης σώματος (λιπομέτρηση) γενικά και τμηματικά, μέτρηση σπλαχνικού λίπους, μυϊκής μάζας, ενυδάτωσης/ αφυδάτωσης, μέτρηση εξωκυττάριου/ ενδοκυττάριου υγρού (κατακρατήσεις, ορμονικές διαταραχές) με το μηχάνημα TANITA MC-180MA, ζύγιση.

4) Στη πρώτη συνεδρία γίνεται μέτρηση βασικού μεταβολισμού με ειδικό μηχάνημα (fit mate) με στόχο να μάθουμε το ακριβές πόσο θερμίδων που πρεπει να καταναλώνεται, για να χάνεται εύκολα και γρήγορα κιλά χωρίς στερητικές δίαιτες.

5) Γίνεται μέτρηση αρτηριακής πίεσης σε ειδικές καταστάσεις.

6) Τέλος με βάση όλα τα παραπάνω συζητάμε τα αποτελέσματα των μετρήσεων και βρίσκουμε τον τρόπο για την αντιμετώπιση προβλημάτων που πιθανόν να υπάρχουν σχεδιάζοντας ένα επιστημονικά τεκμηριωμένο πρόγραμμα διατροφής πάνω στα δικά σας μετρά.

7) Η αλλαγή του προγράμματος μπορεί να είναι εβδομαδιαία ή ακόμη και δεκαπενθήμερη ανάλογα με τις δίκες σας αναγκες. Παρόλα αυτά μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είτε μέσω email, είτε τηλέφωνου οποιαδήποτε στιγμή, όπως επίσης μπορείτε να πραγματοποιείται επίσκεψη ενδιάμεσα από το κανονισμένο ραντεβού σας για ζύγισμα ή για υποστήριξη χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση.

Share Post
Το ζητούμενο από ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής είναι η σταθερή, ελεγχόμενη και, κυρίως,
διατηρήσιμη προσέγγιση του ιδανικού βάρους κι όχι η βιαστική και προσωρινή απώλεια μερικών κιλών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όνομα(*)
Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Email(*)
Παρακαλούμε εισάγετε email.

Τηλέφωνο(*)
Παρακαλούμε εισάγετε τηλέφωνο.

Μήνυμα(*)
Παρακαλούμε εισάγετε μήνυμα.

Invalid Input

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣDouble Down
  • Map Marker

    Νικήτη / Χαλκιδική

  • Email

    info@diaitologos-koura.gr

  • Phone

    23750 22846